دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

ابراز نگرانی تایوان از رزمایش دریایی چین

وزارت دفاع تایوان اعلام کرد که ده‌ها هواپیما و کشتی ارتش چین در جریان رزمایش، از خط حائل مرزی عبور کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۰ - ۱۹ فروردين ۱۴۰۲ - 2023 April 08
کد خبر: ۱۷۸۸۴۲

به گزارش راهبرد معاصر، با شدت گرفتن تنش‌ها بر سر دیدار تحریک‌آمیز رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با رئیس‌جمهور تایوان، رزمایش نظامی ارتش چین وزارت دفاع تایوان را نگران کرد.

 

منابع رسانه‌ای غربی، روز شنبه (امروز) در خبری فوری به نقل از وزارت دفاع تایوان گزارش دادند که ده‌ها هواپیما و کشتی ارتش چین از مرز رد شدند.

 

به گزارش خبرگزاری رویترز، بنا بر ادعای وزارت دفاع تایوان تا ساعت ۱۶ روز شنبه (امروز به وقت محلی چین و تایوان) ۷۱ هواپیما و ۹ کشتی چین از خط حائل مرزی عبور کردند.

 

آمار تایوانی‌ها درباره تحرکات هواپیماها و کشتی‌های ارتش چین در شرایطی مخابره شده که پکن امروز از آغاز رزمایش در همین منطقه خبر داد.

 

رزمایش نظامی ارتش چین در نزدیکی مناطق مجاور با تایوان، به دنبال دیدار تحریک آمیز رئیس مجلس نمایندگان آمریکا با رئیس‌جمهور تایوانم در ایالت کالیفرنیا انجام شد.

 

این دیدار در حالی انجام شد که مقام‌های ارشد چینی بارها درباره عواقب آن و عزم پکن برای دفاع از حاکمیت خود در قبال تایوان هشدار داده بودند.

 

در همین راستا، چین دو نهاد آمریکایی به نام‌های موسسه هادسون و کتابخانه ریاست‌جمهوری رونالد ریگان را به دلیل میزبانی از رئیس‌جمهور تایوان و دیدار او با کوین مک کارتی رئیس مجلس نمایندگان آمریکا تحریم کرد.

 

طبق بیانیه وزارت خارجه چین، نهادهای مذکور برای «تسای اینگ-ون» رئیس‌جمهور تایوان بستر و امکانات مشارکت در فعالیت‌های جدایی‌طلبانه را در خاک ایالات متحده فراهم کردند و به این ترتیب به طور جدی اصل سیاست چین واحد و مفاد سه بیانیه مشترک چین و آمریکا را نقض کردند.

 

پکن، تایوان را بخشی از خاک چین می‌داند. مسئولان ارشد چین بارها به آمریکا درباره دخالت در امور تایوان هشدار داده و مراودات واشنگتن با تایوانی‌ها را مغایر با سیاست «چین واحد» خوانده است.

 

آمریکایی‌ها در دولت‌های جمهوری‌خواه و دموکرات طی سالیان گذشته به رغم اعلام پایبندی به سیاست چین واحد، مراودات خودشان را با تایوان حفظ کرده و به اقدامات تحریک‌آمیزی از قبیل فروش تسلیحاتی دست زده‌اند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار